Att köpa fastighet

Buying property

Ta reda på hur du kan köpa egendom i Kroatien. De senaste regler och villkor för köpet. Vem kan köpa egendom som en fysisk person, som måste öppna ett företag att köpa en fastighet.Se mer

Vad ska man köpa?

What to buy

Rådgör med våra experter för att hjälpa dig att göra ett beslut, om att köpa en tomt, förfallet hus eller en ny och avslutade villa. Varje alternativ har fördelar och nackdelar. Se mer

Renoverar fastighet

Renovate property

Ett team av erfarna arkitekter, ingenjörer och byggare kommer att hjälpa dig. Vår professionella personal kommer att hjälpa dig att renovera, utrusta eller bygga från början enligt dina önskemål och förutsättningar. Se mer

Laglig assistans

Legal assistance

Det är svårt för dig att hitta pålitliga och professionellt kvalificerad person, har vi valt just en sådan för din säkerhet, vilket kommer att göra dina beslut enklare och säkrare. Se mer

Att köpa en färdig fastighet eller en tomt?

buy a finished property or a building plot

Den främsta anledningen till potentiella kunder förlorar ofta en bra möjlighet att välja en fantastisk historia är att de inte accepterar några andra än sin egen, som ofta är alltför fiktiva andra termer, eftersom tyvärr, det finns ingen perfekt land, men det är bättre och värre, och därför måste alltid vara redo att acceptera några kompromisser i första hand för sig själv och det är svårt att tänka på vad som verkligen ville, och utan vilken det kan faktiskt.

På grund av dessa problem, erbjuder en fastighetsmäklare råd och hjälp med att göra viktiga beslut, i samarbete med våra specialister inom konstruktion, som kommer att vara glada att ge dem goda råd för den potentiella konstruktion eller användbar information. Eftersom vi erbjuder hög kvalitet i ett brett spektrum av kroatiska kustområdet, vi är alltid redo att erbjuda intressanta objekt i området där du vill, eller kan erbjuda några intressanta nya funktioner i några av de mest attraktiva platser för konstruktionen.

buy a finished property or a building plot-2
Om du är sannolikt att hitta mark för byggandet och vill inte tråka ut er med hela konstruktionen förfarandet av ett hus eller liknande föremål, fastighetsmäklare, är du alltid redo att erbjuda nya byggnader, villor och andra liknande fastigheter, som liksom i ett gammalt renoverat stenhus på plats på stranden, ensamhet, och liknande. Dessutom bör det noteras möjligheten tomma mark mellan de nya byggnader som är gamla hus som behöver uppdateras. Vår mångåriga erfarenhet av kapitalförvaltning hänvisar till det faktum att denna typ av egendom är mycket intressant för våra kunder, eftersom det redan byggt egenskapen kan en mängd olika hög kvalitet, kreativa lösningar, samtidigt som en dalmatiner utseende och har redan uppnått integration i ett naturområde, där fastigheten är belägen.

Goda råd är guld värd, så att du bara för att, i samarbete med vårt team av experter, vi kan hjälpa dig i dina funderingar kring valet av mark för dina idéer, redan byggda egendom, modernt utseende och lyxigare stamtavla, renoverat stenhus, eller de som inte har blivit ännu.

Vår närvaro på marknaden under en lång tid och kunskap betonar den höga myndigheten för smart och ansvarsfullt val, med hänvisning till föredragna dina krav för att maximera din tillfredsställelse med köp och försäljning.

Över 20.000 fastigheter

Over 20,000 properties

Med över 20 000 fastigheter, tror vi att vi kan uppfylla begäran, tack vare den oöverträffade nätverk av partners, privata säljare och hyresgäster. Genom detta nätverk har vi tillgång till de bästa fastigheter som kan hittas på marknaden i de mest fantastiska och mest eftertraktade platser i Kroatien. Se mer

Diskreta försäljning

Discrete sales

Vi finner att avgöras försäljningen är viktiga som en form av tillgång skydd och affärs bilden av vår klient säljare, som ofta bestämmer just för denna tjänst och därmed vill ta sin egendom, inte annonsera generaliserade PR-kanaler, men endast på vår webbplats. Se mer

Top Kroatien agenter

Top Croatia agents

Medlemmar portal Croestate är av högsta kvalitet byråer och agenter för medling i fastighetsförsäljningar . Alla är certifierade och licensierade för fastigheter medling. Undvik olagliga och oprofessionellt organ. Se mer

Nyaste informationen

Newest information

Information och fastighetsdata uppdateras dagligen. Våra IT-specialister in på nya uppgifter och information som gör det möjligt för dig den mest exakta information om fastigheter ... Se mer


FAQ

Det här är svaren på dina vanliga frågor, kontakta oss eller komma till vårt kontor för andra frågor eller problem.

1. Kan utlänningar köpa fastigheter i Kroatien?

Det finns en skillnad mellan EU-medborgare och icke-EU-medborgare. EU-medborgare, fysiska och juridiska personer, kan köpa fastigheter i Kroatien på samma villkor som kroatiska medborgare. Icke-EU-medborgare, fysiska och juridiska personer, kan köpa fastigheter enligt ömsesidighetsprincipen och de måste söka godkännande från Republiken Kroatiens justitieministerium.

2. Vilka skatter måste jag betala när jag köper fastigheter i Kroatien?

Fastighetsskatt i Kroatien är 3% av skatteskontorets uppskattning. Det betalas av köparen och endast en gång.

3. Vad är den bästa tiden på året att åka till Kroatien?

Kroatien har ett milt klimat, så det är väldigt trevligt att besöka när som helst. Den bästa perioden att köpa är emellertid mellan oktober och december och än april till juni. Som turistland hyrs många fastigheter under sommaren, vilket är svårare att ordna besök av fastigheter.

4. Vad är det bästa stället i Kroatien att köpa en villa?

Första raden till havet är alltid en win-win situation. När det gäller platsen: längs kusten från Dubrovnik till Zadar, och från mellersta dalmatiska öar är de mest gynnsamma Brač, Hvar, Šolta, Vis, Korčula och halvön Pelješac.

5. Hur hittar jag ett hus att hyra i Split Kroatien?

Split är mer en lägenhet, vilket är enklare att hyra lägenhet på lång sikt. Det är dock möjligt att hitta en villa för en långsiktig hyra. Eftersom hyresavtal alltid är oförutsägbara och situationen förändras snabbt är det alltid den bästa lösningen att kontakta en byrå för att se vad som för närvarande finns på marknaden och finns.

6. Är det nu en bra tid att investera på den kroatiska fastighetsmarknaden?

Fastighetsmarknaden i Kroatien är mycket livlig de senaste åren och stiger fortfarande, så det är definitivt en bra period att investera och få en tillfredsställande avkastning på investeringen.

7. Vad är OIB och varför behöver jag det?

På engelska är det "PIN" som står för "personnummer" och det behövs för alla kontrakt. Det är unikt för varje person, kroatisk eller utlänning, och används som unik identifierare i olika officiella register.

8. Kan jag betala i utländsk valuta när jag köper fastigheter i Kroatien?

Alla betalningar av fastigheter måste vara i nationell valuta, vilket är HRK. Alla betalningar i utländsk valuta omvandlas dock till kuna.