Att köpa fastighet

Buying property

Ta reda på hur du kan köpa egendom i Kroatien. De senaste regler och villkor för köpet. Vem kan köpa egendom som en fysisk person, som måste öppna ett företag att köpa en fastighet.Se mer

Vad ska man köpa?

What to buy

Rådgör med våra experter för att hjälpa dig att göra ett beslut, om att köpa en tomt, förfallet hus eller en ny och avslutade villa. Varje alternativ har fördelar och nackdelar. Se mer

Renoverar fastighet

Renovate property

Ett team av erfarna arkitekter, ingenjörer och byggare kommer att hjälpa dig. Vår professionella personal kommer att hjälpa dig att renovera, utrusta eller bygga från början enligt dina önskemål och förutsättningar. Se mer

Laglig assistans

Legal assistance

Det är svårt för dig att hitta pålitliga och professionellt kvalificerad person, har vi valt just en sådan för din säkerhet, vilket kommer att göra dina beslut enklare och säkrare. Se mer

Byggföretag

Under byggandet av en ny fastighet eller renovering av gamla är vårt team av byggnadspartners och samarbetspartners alltid till ditt förfogande med kvalitetsbyggnadslösningar med särskild uppmärksamhet på dina idéer. Från vårt brett spektrum av respektabla och professionella individer och företag specialiserade på byggnadsfrågor kan Broker Real Estate hjälpa dig att samråda med dem alla och du kommer att få en isight i flera olika erbjudanden som uteslutande utförs enligt dina kriterier och preferenser som du kommer att kunna välja rätt.

Construction companies


Våra partners har under många år engagerat sig i byggandet av byggnader, rekonstruktioner och anpassningar och utför alla typer av bygg- och reparationsarbeten. De tillhandahåller en rad tjänster på alla stadier av renovering, inklusive samråd, provplats, preliminär design och kostnadsberäkning, samordning av arbete och prestanda i en särskild omfattning.

Alla våra partners drivs av experter och experter med många års erfarenhet och de uppfyller även de mest krävande förväntningarna samtidigt som de är så effektiva och gynnsamma som möjligt. För varje projekt ger de särskild uppmärksamhet, tillgång på ansvarsfullt och professionellt sätt för att uppnå optimala lösningar.

Construction companies 2

Före upphandlingen går våra partners först och främst på plats där de får insikt i fastigheten och känner till dina behov och önskemål. Detta följs av utarbetande av konceptuell design och kvantitetskvantitet i enlighet med de överenskomna verken. Om du inte kan bestämma hur du anpassar ditt utrymme, kommer våra partners att vara tillgängliga för att hjälpa dig eller erbjuda sina egna idéer vid val av material, layout, färg och andra detaljer för att komma fram till den perfekta lösningen.

Construction companies 3

Med många års erfarenhet och organisatoriska, tekniska och mänskliga resurser har alla våra partners uppnått enastående framgångar på alla projekt. Deras företag är byggda av principerna för en lärande organisation som utvecklar och anpassar sig till turbulenta förändringar och ständig innovation i en affärsmiljö medan deras framgångsrika framtid bygger på kvaliteten på prestanda, ansvarsskyldighet, flexibilitet och överensstämmelse med tidsfristerna för att uppnå idealisk lösning för ömsesidig tillfredsställelse.

Kontakta oss

Över 20.000 fastigheter

Over 20,000 properties

Med över 20 000 fastigheter, tror vi att vi kan uppfylla begäran, tack vare den oöverträffade nätverk av partners, privata säljare och hyresgäster. Genom detta nätverk har vi tillgång till de bästa fastigheter som kan hittas på marknaden i de mest fantastiska och mest eftertraktade platser i Kroatien. Se mer

Diskreta försäljning

Discrete sales

Vi finner att avgöras försäljningen är viktiga som en form av tillgång skydd och affärs bilden av vår klient säljare, som ofta bestämmer just för denna tjänst och därmed vill ta sin egendom, inte annonsera generaliserade PR-kanaler, men endast på vår webbplats. Se mer

Top Kroatien agenter

Top Croatia agents

Medlemmar portal Croestate är av högsta kvalitet byråer och agenter för medling i fastighetsförsäljningar . Alla är certifierade och licensierade för fastigheter medling. Undvik olagliga och oprofessionellt organ. Se mer

Nyaste informationen

Newest information

Information och fastighetsdata uppdateras dagligen. Våra IT-specialister in på nya uppgifter och information som gör det möjligt för dig den mest exakta information om fastigheter ... Se mer


FAQ

Det här är svaren på dina vanliga frågor, kontakta oss eller komma till vårt kontor för andra frågor eller problem.

1. Kan utlänningar köpa fastigheter i Kroatien?

Det finns en skillnad mellan EU-medborgare och icke-EU-medborgare. EU-medborgare, fysiska och juridiska personer, kan köpa fastigheter i Kroatien på samma villkor som kroatiska medborgare. Icke-EU-medborgare, fysiska och juridiska personer, kan köpa fastigheter enligt ömsesidighetsprincipen och de måste söka godkännande från Republiken Kroatiens justitieministerium.

2. Vilka skatter måste jag betala när jag köper fastigheter i Kroatien?

Fastighetsskatt i Kroatien är 3% av skatteskontorets uppskattning. Det betalas av köparen och endast en gång.

3. Vad är den bästa tiden på året att åka till Kroatien?

Kroatien har ett milt klimat, så det är väldigt trevligt att besöka när som helst. Den bästa perioden att köpa är emellertid mellan oktober och december och än april till juni. Som turistland hyrs många fastigheter under sommaren, vilket är svårare att ordna besök av fastigheter.

4. Vad är det bästa stället i Kroatien att köpa en villa?

Första raden till havet är alltid en win-win situation. När det gäller platsen: längs kusten från Dubrovnik till Zadar, och från mellersta dalmatiska öar är de mest gynnsamma Brač, Hvar, Šolta, Vis, Korčula och halvön Pelješac.

5. Hur hittar jag ett hus att hyra i Split Kroatien?

Split är mer en lägenhet, vilket är enklare att hyra lägenhet på lång sikt. Det är dock möjligt att hitta en villa för en långsiktig hyra. Eftersom hyresavtal alltid är oförutsägbara och situationen förändras snabbt är det alltid den bästa lösningen att kontakta en byrå för att se vad som för närvarande finns på marknaden och finns.

6. Är det nu en bra tid att investera på den kroatiska fastighetsmarknaden?

Fastighetsmarknaden i Kroatien är mycket livlig de senaste åren och stiger fortfarande, så det är definitivt en bra period att investera och få en tillfredsställande avkastning på investeringen.

7. Vad är OIB och varför behöver jag det?

På engelska är det "PIN" som står för "personnummer" och det behövs för alla kontrakt. Det är unikt för varje person, kroatisk eller utlänning, och används som unik identifierare i olika officiella register.

8. Kan jag betala i utländsk valuta när jag köper fastigheter i Kroatien?

Alla betalningar av fastigheter måste vara i nationell valuta, vilket är HRK. Alla betalningar i utländsk valuta omvandlas dock till kuna.