Att köpa fastighet

Buying property

Ta reda på hur du kan köpa egendom i Kroatien. De senaste regler och villkor för köpet. Vem kan köpa egendom som en fysisk person, som måste öppna ett företag att köpa en fastighet.Se mer

Vad ska man köpa?

What to buy

Rådgör med våra experter för att hjälpa dig att göra ett beslut, om att köpa en tomt, förfallet hus eller en ny och avslutade villa. Varje alternativ har fördelar och nackdelar. Se mer

Renoverar fastighet

Renovate property

Ett team av erfarna arkitekter, ingenjörer och byggare kommer att hjälpa dig. Vår professionella personal kommer att hjälpa dig att renovera, utrusta eller bygga från början enligt dina önskemål och förutsättningar. Se mer

Laglig assistans

Legal assistance

Det är svårt för dig att hitta pålitliga och professionellt kvalificerad person, har vi valt just en sådan för din säkerhet, vilket kommer att göra dina beslut enklare och säkrare. Se mer

Du behöver advokater och revisorer hjälp

lawyers and accountants assistance

Det är oundvikligt, men också den mest komplicerade sak i köpeavtalet är säkert advokattjänster och revisorer, vars arbete representerar den sista fasen av hela denna spännande företagsprojekt sälja och köpa fastigheter, respektive, komma överens om villkoren, vägar och detaljer, är detta slutet av signaturen otänkbar utan att spilla ansträngning i den exakta sammansättningen av köpeavtalet och ägarbytet.

Bekymrad över säkerheten för investeringar sina kunder, engagemang för sina trogna partner advokatbyråer och redovisningstjänster, genomför vi ditt beslut på rätt professionellt sätt, ansvarsfullt, korrekt och fullständigt, medan en personlig garanti och står bakom var och en av deras egenskaper .

Eftersom lagstiftning kroatiska systemet ofta kan vara svårt att förstå, särskilt utländska medborgare, kommer en fastighetsmäklare till sina kunder för att träffa förklaringar av våra skattelagar, liksom de allmänna om det aktuella läget för fastigheter, och för ytterligare förståelse av komplexa rättsliga regleringen tillåter sina kunder rådgivning och tillgång till en ansedd advokatbyråer och revisionsbyråer visat. På detta sätt, kunder möjliggör verklig insikt i möjligheten att uppnå de nödvändiga investeringar samt en fullständig förklaring av försäljningsprocessen, och dess objekt och nödvändiga handlingar, som krävs av både köpare och säljare. Denna typ av samarbete för att underlätta beslutsfattandet, vilket gör dem säkrare, mer exakt och enklare.

För att undvika språkbarriärer och tillhörande bristen på förståelse med utländska kunder, våra partner i form av rättstolkar och översättare är alltid redo till din tjänst till slutanvändare så mycket som möjligt närmare rätts korenspondaciju genom översättningar av nödvändiga handlingar, förklaringar av juridiska dokument, skatteregler och ägarförändringar egendom.

lawyers and accountants assistance 2
Broker fastigheter uppnår den första kontakten med vår byrå på engelska men även på tyska, italienska, spanska och ryska som visar honom som en respektabel partner för många utländska investerare.
Språklig samband med våra kunder redan från början av vår fortsatta samarbetet skapar baserade professionella vänlig atmosfär, där regeringen förståelse och tolerans, ömsesidig respekt affärsmässiga krav, genom att genomföra de överenskomna poster, för att slutligen nå de uppsatta målen.

Broker fastigheter som ett företag professionell hus erkänner vikten av att följa de rättsliga och skatteregler, och att systematiskt engagera kunderna att förenkla hela skalan av rättsliga hinder, ta ett stort ansvar på sig att vederbörligen slutföra hela processen från början till slut , lämnar inget utrymme för olösta frågor.

Över 20.000 fastigheter

Over 20,000 properties

Med över 20 000 fastigheter, tror vi att vi kan uppfylla begäran, tack vare den oöverträffade nätverk av partners, privata säljare och hyresgäster. Genom detta nätverk har vi tillgång till de bästa fastigheter som kan hittas på marknaden i de mest fantastiska och mest eftertraktade platser i Kroatien. Se mer

Diskreta försäljning

Discrete sales

Vi finner att avgöras försäljningen är viktiga som en form av tillgång skydd och affärs bilden av vår klient säljare, som ofta bestämmer just för denna tjänst och därmed vill ta sin egendom, inte annonsera generaliserade PR-kanaler, men endast på vår webbplats. Se mer

Top Kroatien agenter

Top Croatia agents

Medlemmar portal Croestate är av högsta kvalitet byråer och agenter för medling i fastighetsförsäljningar . Alla är certifierade och licensierade för fastigheter medling. Undvik olagliga och oprofessionellt organ. Se mer

Nyaste informationen

Newest information

Information och fastighetsdata uppdateras dagligen. Våra IT-specialister in på nya uppgifter och information som gör det möjligt för dig den mest exakta information om fastigheter ... Se mer


FAQ

Det här är svaren på dina vanliga frågor, kontakta oss eller komma till vårt kontor för andra frågor eller problem.

1. Kan utlänningar köpa fastigheter i Kroatien?

Det finns en skillnad mellan EU-medborgare och icke-EU-medborgare. EU-medborgare, fysiska och juridiska personer, kan köpa fastigheter i Kroatien på samma villkor som kroatiska medborgare. Icke-EU-medborgare, fysiska och juridiska personer, kan köpa fastigheter enligt ömsesidighetsprincipen och de måste söka godkännande från Republiken Kroatiens justitieministerium.

2. Vilka skatter måste jag betala när jag köper fastigheter i Kroatien?

Fastighetsskatt i Kroatien är 3% av skatteskontorets uppskattning. Det betalas av köparen och endast en gång.

3. Vad är den bästa tiden på året att åka till Kroatien?

Kroatien har ett milt klimat, så det är väldigt trevligt att besöka när som helst. Den bästa perioden att köpa är emellertid mellan oktober och december och än april till juni. Som turistland hyrs många fastigheter under sommaren, vilket är svårare att ordna besök av fastigheter.

4. Vad är det bästa stället i Kroatien att köpa en villa?

Första raden till havet är alltid en win-win situation. När det gäller platsen: längs kusten från Dubrovnik till Zadar, och från mellersta dalmatiska öar är de mest gynnsamma Brač, Hvar, Šolta, Vis, Korčula och halvön Pelješac.

5. Hur hittar jag ett hus att hyra i Split Kroatien?

Split är mer en lägenhet, vilket är enklare att hyra lägenhet på lång sikt. Det är dock möjligt att hitta en villa för en långsiktig hyra. Eftersom hyresavtal alltid är oförutsägbara och situationen förändras snabbt är det alltid den bästa lösningen att kontakta en byrå för att se vad som för närvarande finns på marknaden och finns.

6. Är det nu en bra tid att investera på den kroatiska fastighetsmarknaden?

Fastighetsmarknaden i Kroatien är mycket livlig de senaste åren och stiger fortfarande, så det är definitivt en bra period att investera och få en tillfredsställande avkastning på investeringen.

7. Vad är OIB och varför behöver jag det?

På engelska är det "PIN" som står för "personnummer" och det behövs för alla kontrakt. Det är unikt för varje person, kroatisk eller utlänning, och används som unik identifierare i olika officiella register.

8. Kan jag betala i utländsk valuta när jag köper fastigheter i Kroatien?

Alla betalningar av fastigheter måste vara i nationell valuta, vilket är HRK. Alla betalningar i utländsk valuta omvandlas dock till kuna.