Hrvatska, Ciovo - Kuća/Vila na Čiovu, samostojeća dvokatnica
Dalmatinski otoci

Ref. : 2016/99, Kuća / Vila Prodaja

Prodajna cijena:Na upit

Napomena: koristite ga kako biste dodali ovaj Nekretnina na svoj popis.
Možete mu pristupiti odabiru kasnije "Moja lista" link.

Lokacija: Ciovo
Prednosti:
  • Pogled na more
Opis:

Stambeni prostor: 228
Zemljište: 219
Broj soba: 6
Broj katova: 2
Broj kupaonica: 5
Udaljenost od mora: 150 m

 

Samostojeća dvokatnica u mjestu Mastrinka na otoku Čiovu, udaljena svega par kilometara od centra Trogira, ukupne stambene površine od 228 m2 sa 219 m2 okućnice. Kuća se sastoji od prizemlja u kojem se nalazi dvosobni apartman veličine 50 m2, dvije terase od 20 m2, te garaža od 16 m2. Na prvom katu se nalazi prostrani dvosobni stan od 80 m2, sa dvije kupaonice, velikom terasom sa dva izlaza, kuhinjom, blagovaonicom i dnevnim boravkom. Na drugom katu se nalaze dva ista jednosobna apartmana, ukupne površine 72 m2, sa zasebnom kupaonicom, kuhinjom, dnevnim boravkom i dvije terase.

Kuća je građena u kanadskom stilu, tako svaka prostorija u kući ima izlaz na terasu, a zidovi (gredice i knauf) se po potrebi mogu premiještati bez rušenja istih. Kuća ima duplu izolaciju. Udaljena tek stotinjak metara od mora, kuća uživa lijepi pogled na kaštelanski zaljev, a boravak na donjim terasama omogućava privatnost i ugođaj lijepo sređenog vrta. Osim navedenog, u cijenu kuće ulaze i 5 parkirnih mjesta. Kuća je aktivna kroz turistički najam te bilježi dobre poslovne rezultate.

Opis lokacije
Ciovo
Ciovo (pronounced [tʃîɔv̞ɔ]; Italian: Bua) is a small island located off the Adriatic coast in Croatia with an area of 28.8 square kilometres (11.1 sq mi) (length 15.3 km (9.5 mi), width up to 3.5 km (2.2 mi)),[1] population of 6,071 inhabitants (2001) and its highest peak is 218 m (Rudine).

Klikni za više

Ova nekretnina Vas zanima?
Pošaljite upit

* Obavezna polja


Klikom na Pošalji prihvaćate naše uvjete poslovanja.Slične Nekretnine


FAQ

Ovo su odgovori na Vaša najčešće postavljana pitanja, za sva ostala pitanja ili nejasnoće slobodno nas kontaktirajte ili dođite u naš ured.

1. Mogu li stranci kupiti nekretninu u Hrvatskoj?

Postoji razlika između građana EU i građana koji nisu državljani EU. Građani EU, fizičke i pravne osobe, mogu kupiti nekretnine u Hrvatskoj pod istim uvjetima kao i hrvatski državljani. Državljani drugih zemalja, fizičke i pravne osobe, mogu kupiti nekretnine po načelu uzajamnosti i za to trebaju zatražiti odobrenje od Ministarstva pravde Republike Hrvatske.

2. Koje poreze moram platiti prilikom kupovine nekretnina u Hrvatskoj?

Porez na imovinu u Hrvatskoj iznosi 3% od procjene imovine poreznog ureda. Kupac ga plaća i to samo jednom.

3. Koje je najbolje doba godine za odlazak u Hrvatsku?

Hrvatska ima blagu klimu, pa je vrlo lijepo posjetiti bilo kada. Ipak, najbolje razdoblje za kupnju je između listopada i prosinca, te od travnja do lipnja. Kao turistička zemlja, tijekom ljeta mnogi su objekti iznajmljeni, pa je teže organizirati posjete nekretninama.

4. Koje je najbolje mjesto u Hrvatskoj za kupnju vile?

Prvi red do mora uvijek je dobitna situacija. Što se tiče lokacije: uz obalu od Dubrovnika do Zadra, a od srednjodalmatinskih otoka najpovoljniji su Brač, Hvar, Šolta, Vis, Korčula i poluotok Pelješac.

5. Kako mogu naći kuću za iznajmljivanje u Splitu u Hrvatskoj?

Split je više apartmansko mjesto, pa je lakše iznajmiti stan na duži rok. Međutim, moguće je naći vilu na dugoročni najam. Kako je zakup uvijek nepredvidiv, a situacija se brzo mijenja, uvijek je najbolje rješenje kontaktirati agenciju kako bi vidjeli što je trenutno na tržištu i dostupno.

6. Je li sada dobro vrijeme za ulaganje na hrvatskom tržištu nekretnina?

Tržište nekretnina u Hrvatskoj je posljednjih godina vrlo živo i još uvijek raste, pa je svakako dobro razdoblje za ulaganje i postizanje zadovoljavajućeg povrata investicije.

7. Što je OIB i zašto mi je potreban?

Na engleskom je 'PIN' što znači 'osobni identifikacijski broj' i potreban je za bilo koji ugovor. Jedinstven je za svaku osobu, hrvatskog ili stranca, a koristi se kao jedinstveni identifikator u raznim službenim evidencijama.

8. Mogu li platiti u stranoj valuti prilikom kupovine nekretnina u Hrvatskoj?

Sva plaćanja nekretnina moraju biti u nacionalnoj valuti, u kunama. Međutim, svako plaćanje u stranoj valuti preračunat će se u kune.