Hrvatska, Ciovo - Kuća/vila, pogled na more, Čiovo
Dalmatinski otoci

Ref. : 2016/135, Kuća / Vila Obustavljena prodaja

Prodajna cijena:Na upit

Napomena: koristite ga kako biste dodali ovaj Nekretnina na svoj popis.
Možete mu pristupiti odabiru kasnije "Moja lista" link.

Lokacija: Ciovo
Prednosti:
  • Pogled na more
  • Bazen
  • Parking
  • Moderno
Opis:

Stambeni prostor: 303
Zemljište: 795
Broj soba: 5
Broj katova: 2
Broj kupaonica: 5
Udaljenost od mora: 100 m

 

Kuća/vila, dvokatnica sa 5 apartmana organiziranih na tri etaže, smještena na zapadnom dijelu Čiova, ukupne stambene površine od 303 m2, na parceli od 795 m2, na kojoj se još nalazi bazen od 24 m2, lijepo uređeni vrt, parking za 6 vozila, garaža, te interesantni drveni pomoćni objekt, koji bi se mogao koristiti u razne svrhe. Taj prostor se sastoji od jedne veće sobe, prostrane vanjske natrkivene terase i sanitarnog čvora.

Po dva jednosobna apartmana se nalaze na prizemlju i prvom katu, dok je na drugom katu smješten veći jednosobni apartman. Cijelu kuću odlikuju velike terase koje ju okružuju sa svih strana a s kojih se pruža prekrasan pogled na more, od kojeg je udaljena cca 100 m.

Kuća je građena u periodu 2002-2008, nalazi se u mirnom i ugodnom okruženju. Sa sjeverne strane kuće je velika borova šuma koja je u vlasništvu RH, stoga s te strane daljnja gradnja neće biti moguća. Interesantna nekretnina koja nudi mogućnost ugodnog življenja zajedno s poslovnom mogućnosti turističkog iznajmljivanja.

Opis lokacije
Ciovo
Ciovo (pronounced [tʃîɔv̞ɔ]; Italian: Bua) is a small island located off the Adriatic coast in Croatia with an area of 28.8 square kilometres (11.1 sq mi) (length 15.3 km (9.5 mi), width up to 3.5 km (2.2 mi)),[1] population of 6,071 inhabitants (2001) and its highest peak is 218 m (Rudine).

Klikni za više

Ova nekretnina Vas zanima?
Pošaljite upit

* Obavezna polja


Klikom na Pošalji prihvaćate naše uvjete poslovanja.Slične Nekretnine


FAQ

Ovo su odgovori na Vaša najčešće postavljana pitanja, za sva ostala pitanja ili nejasnoće slobodno nas kontaktirajte ili dođite u naš ured.

1. Mogu li stranci kupiti nekretninu u Hrvatskoj?

Postoji razlika između građana EU i građana koji nisu državljani EU. Građani EU, fizičke i pravne osobe, mogu kupiti nekretnine u Hrvatskoj pod istim uvjetima kao i hrvatski državljani. Državljani drugih zemalja, fizičke i pravne osobe, mogu kupiti nekretnine po načelu uzajamnosti i za to trebaju zatražiti odobrenje od Ministarstva pravde Republike Hrvatske.

2. Koje poreze moram platiti prilikom kupovine nekretnina u Hrvatskoj?

Porez na imovinu u Hrvatskoj iznosi 3% od procjene imovine poreznog ureda. Kupac ga plaća i to samo jednom.

3. Koje je najbolje doba godine za odlazak u Hrvatsku?

Hrvatska ima blagu klimu, pa je vrlo lijepo posjetiti bilo kada. Ipak, najbolje razdoblje za kupnju je između listopada i prosinca, te od travnja do lipnja. Kao turistička zemlja, tijekom ljeta mnogi su objekti iznajmljeni, pa je teže organizirati posjete nekretninama.

4. Koje je najbolje mjesto u Hrvatskoj za kupnju vile?

Prvi red do mora uvijek je dobitna situacija. Što se tiče lokacije: uz obalu od Dubrovnika do Zadra, a od srednjodalmatinskih otoka najpovoljniji su Brač, Hvar, Šolta, Vis, Korčula i poluotok Pelješac.

5. Kako mogu naći kuću za iznajmljivanje u Splitu u Hrvatskoj?

Split je više apartmansko mjesto, pa je lakše iznajmiti stan na duži rok. Međutim, moguće je naći vilu na dugoročni najam. Kako je zakup uvijek nepredvidiv, a situacija se brzo mijenja, uvijek je najbolje rješenje kontaktirati agenciju kako bi vidjeli što je trenutno na tržištu i dostupno.

6. Je li sada dobro vrijeme za ulaganje na hrvatskom tržištu nekretnina?

Tržište nekretnina u Hrvatskoj je posljednjih godina vrlo živo i još uvijek raste, pa je svakako dobro razdoblje za ulaganje i postizanje zadovoljavajućeg povrata investicije.

7. Što je OIB i zašto mi je potreban?

Na engleskom je 'PIN' što znači 'osobni identifikacijski broj' i potreban je za bilo koji ugovor. Jedinstven je za svaku osobu, hrvatskog ili stranca, a koristi se kao jedinstveni identifikator u raznim službenim evidencijama.

8. Mogu li platiti u stranoj valuti prilikom kupovine nekretnina u Hrvatskoj?

Sva plaćanja nekretnina moraju biti u nacionalnoj valuti, u kunama. Međutim, svako plaćanje u stranoj valuti preračunat će se u kune.