Hrvatska, Rogoznica - Kuća / vila, mediteranski stil, prvi red do mora
Dalmatinska obala

Ref. : 2022/01, Kuća / Vila Prodano

Prodajna cijena:1.650.000 €

Napomena: koristite ga kako biste dodali ovaj Nekretnina na svoj popis.
Možete mu pristupiti odabiru kasnije "Moja lista" link.

Lokacija: Rogoznica
PRODANO!
Prednosti:
  • Prvi red do mora
  • Pogled na more
  • Parking
  • Luksuzna
  • Moderno
  • Kamena kuća
  • Novogradnja
Opis:

Stambeni prostor: 289
Zemljište: 462
Broj soba: 3
Broj katova: 2
Broj kupaonica: 2
Udaljenost od mora: 5 m

 

Ova luksuzna vila nalazi u predivnoj mirnoj uvali, prvi red do mora, u malom slikovitom i idiličnom mjestu.

Izgrađena je na prostranom zemljištu od 462 m2 te se prostire na 289 m2 stambene površine.

Eksterijer kuće je pažljivo dizajniran. Vila je popločana prirodnim, ručno obrađenim kamenom, a terracota pločice se nalaze na terasi i balkonima s kojih možete uživati u spektakularnom otvorenom pogledu na more i netaknu prirodu.

U luksuznom interijeru poseban naglasak je stavljen na detalje. Sunčani, prostrani dnevni boravak s otvorenim kaminom, potpuno opremljena dizajnerska kuhinja, toalet za goste i ostava nalaze se u prizemlju koje je popločano visoko kvalitetnim španjolskim pločicama. Stepenice, sa ručno rađenom ogradom od kovanog željeza, vode do gornje etaže koji ima nekoliko zanimljivih arhitenktonskih rješenja. Ručno izrađen vitraž prozor pruža jedinstvene uvjete osvjetljenja. Na prvom katu smještene su glavna spavaća soba sa vlastitom kupaonicom te dvije dodatne spavaće sobe i kupaonica. Sve spavaće sobe imaju dva ulaza, jedan iz hodnika, a drugi sa balkona s kojeg se pruža očaravajući pogled na more i prirodu.

Prekrasno uređen vrt okružuje cijelu vilu. Dizajniran je u mediteranskom stilu uključujući palme te stabla masline, naranče i limuna. Iz vile postoji direktan pristup moru, privatnom gatu te vezu za brod, a pred samom nekretninom nalaze se dva parkirna mjesta.

Cijela vila je luksuzno namještena te izuzetno opremljena što uključuje: podno grijanje, pumpu za grijanje, otvoreni kamin, sustav kontrole rasvjete, LED rasvjetu, alarmni sustav, unutrašnji i vanjski video nadzor.

Opis lokacije
Rogoznica
Rogoznica is a popular tourist village on the Dalmatian coast in Croatia that lies in the southernmost part of the Šibenik-Knin County, in a deep bay sheltered from wind, about 30 km from Šibenik. In the 2001 census, the population of the village was 2,391, with 96% declaring themselves Croats. It is occasionally called Šibenska Rogoznica to distinguish it from Lokva Rogoznica, another tourist resort in Dalmatia.

Klikni za više

Ova nekretnina Vas zanima?
Pošaljite upit

* Obavezna polja


Klikom na Pošalji prihvaćate naše uvjete poslovanja.
FAQ

Ovo su odgovori na Vaša najčešće postavljana pitanja, za sva ostala pitanja ili nejasnoće slobodno nas kontaktirajte ili dođite u naš ured.

1. Mogu li stranci kupiti nekretninu u Hrvatskoj?

Postoji razlika između građana EU i građana koji nisu državljani EU. Građani EU, fizičke i pravne osobe, mogu kupiti nekretnine u Hrvatskoj pod istim uvjetima kao i hrvatski državljani. Državljani drugih zemalja, fizičke i pravne osobe, mogu kupiti nekretnine po načelu uzajamnosti i za to trebaju zatražiti odobrenje od Ministarstva pravde Republike Hrvatske.

2. Koje poreze moram platiti prilikom kupovine nekretnina u Hrvatskoj?

Porez na imovinu u Hrvatskoj iznosi 3% od procjene imovine poreznog ureda. Kupac ga plaća i to samo jednom.

3. Koje je najbolje doba godine za odlazak u Hrvatsku?

Hrvatska ima blagu klimu, pa je vrlo lijepo posjetiti bilo kada. Ipak, najbolje razdoblje za kupnju je između listopada i prosinca, te od travnja do lipnja. Kao turistička zemlja, tijekom ljeta mnogi su objekti iznajmljeni, pa je teže organizirati posjete nekretninama.

4. Koje je najbolje mjesto u Hrvatskoj za kupnju vile?

Prvi red do mora uvijek je dobitna situacija. Što se tiče lokacije: uz obalu od Dubrovnika do Zadra, a od srednjodalmatinskih otoka najpovoljniji su Brač, Hvar, Šolta, Vis, Korčula i poluotok Pelješac.

5. Kako mogu naći kuću za iznajmljivanje u Splitu u Hrvatskoj?

Split je više apartmansko mjesto, pa je lakše iznajmiti stan na duži rok. Međutim, moguće je naći vilu na dugoročni najam. Kako je zakup uvijek nepredvidiv, a situacija se brzo mijenja, uvijek je najbolje rješenje kontaktirati agenciju kako bi vidjeli što je trenutno na tržištu i dostupno.

6. Je li sada dobro vrijeme za ulaganje na hrvatskom tržištu nekretnina?

Tržište nekretnina u Hrvatskoj je posljednjih godina vrlo živo i još uvijek raste, pa je svakako dobro razdoblje za ulaganje i postizanje zadovoljavajućeg povrata investicije.

7. Što je OIB i zašto mi je potreban?

Na engleskom je 'PIN' što znači 'osobni identifikacijski broj' i potreban je za bilo koji ugovor. Jedinstven je za svaku osobu, hrvatskog ili stranca, a koristi se kao jedinstveni identifikator u raznim službenim evidencijama.

8. Mogu li platiti u stranoj valuti prilikom kupovine nekretnina u Hrvatskoj?

Sva plaćanja nekretnina moraju biti u nacionalnoj valuti, u kunama. Međutim, svako plaćanje u stranoj valuti preračunat će se u kune.