Kroatia, Makarska - Leiligheter i en nybygd luksusvilla, til salgs
Dalmatiske kysten

Ref. : 1906/17, Leilighet Salg

Salgspris:165.802 €

Merk: Bruk denne knappen for å legge til denne eiendoms til din liste.
Du kan få tilgang til det senere velge Min liste link.

Lokasjon: Makarska
Fordeler:
  • Havutsikt
  • Parkering
  • Luksus
  • Nybygg
Beskrivelse:

Boareal: 64
Antall rom: 2
Antall baderom: 2
Avstand fra havet: 100 m

 

Fire stjerners leiligheter i en nybygd luksusvilla. Leilighetene er fra 63,77 m2 til 67,32 m2. Villaen ligger på Makarska-rivieraen, i hjertet av Dalmatia, under det imponerende fjellet i Biokovo, og i det området hvor solen skinner 2750 timer i gjennomsnitt årlig.
Alle leilighetene har 2 soverom, 2 bad, stue og balkong på 10 m2 med vakker havutsikt. De har komfortabel atmosfære og er fullt utstyrt; air condition, satellitt-TV, kjøkkenutstyr, terrakottagulv, smijerns gjerder og spesielle nattlys som gir spesiell skjønnhet og varme. Kostnaden for å opprettholde leiligheten er 2.000 euro per år (vedlikeholdskontrakt).
Landet rundt huset er arrangert i en vakker hage. Avstanden til sjøen er 100 m.
Villaen har også en 24-timers videoovervåkningstjeneste for parkering. Det er mulig å kjøpe parkeringsplass for 10.000 euro.
Villaen er delt og har byggetillatelse, og hver leilighet har sin egen 1/1 eierandel. Energisertifikat A.
Leilighetens priser:
1. Etasje - 63,77 m2 = 165,802 Euro
2. Etasje - 67.32 m2 = 181.764 Euro
3. Etasje - 65.39 m2 = 183.092 Euro
3. Etasje - 65.44 m2 = 196.320 Euro

Beliggenhet beskrivelse
Makarska
Makarska (pronounced [mâkarskaː]) is a small city on the Adriatic coastline of Croatia, about 60 km (37 mi) southeast of Split and 140 km (87 mi) northwest of Dubrovnik. It has a population of 13,834 residents.[1] Administratively Makarska has the status of a city and it is part of the Split-Dalmatia County. It is a tourist centre, located on a horseshoe shaped bay between the Biokovo mountains and the Adriatic Sea.

Klikk for mer

Denne egenskapen interesserer deg?
Legg igjen din melding

* Obligatoriske felt


Ved å klikke Send godtar du vilkårene og betingelsene.
FAQ

Dette er svarene på de ofte stilte spørsmålene dine, ta gjerne kontakt med oss ​​eller komme til vårt kontor for andre spørsmål eller bekymringer.

1. Kan utlendinger kjøpe eiendommer i Kroatia?

Det er en forskjell mellom EU-borgere og ikke-EU-borgere. EU-borgere, fysiske og juridiske personer, kan kjøpe eiendommer i Kroatia på samme vilkår som kroatiske statsborgere. Ikke-EU-borgere, fysiske og juridiske personer, kan kjøpe eiendommer etter gjensidighetsprinsipp, og de må søke godkjenning fra Justisdepartementet i Kroatia.

2. Hvilke skatter må jeg betale når jeg kjøper eiendommer i Kroatia?

Eiendomsskatt i Kroatia er 3% av estimatet for skattekontorets eiendom. Det betales av kjøperen og bare en gang.

3. Hva er den beste tiden på året å reise til Kroatia?

Kroatia har et mildt klima, så det er veldig hyggelig å besøke når som helst. Imidlertid er den beste perioden å kjøpe mellom oktober og desember, og enn april til juni. Som turistland blir mange eiendommer leid ut om sommeren, noe som er vanskeligere å ordne besøk av eiendommer.

4. Hva er det beste stedet i Kroatia å kjøpe en villa?

Første rad mot havet er alltid en vinn-vinn-situasjon. Når det gjelder beliggenheten: langs kysten fra Dubrovnik til Zadar, og fra Midt-dalmatiske øyer er de mest sympatiske Brač, Hvar, Šolta, Vis, Korčula og halvøya Pelješac.

5. Hvordan finner jeg et hus til leie i Split Kroatia?

Split er mer et leilighetssted, og dermed lettere å leie leilighet på lang sikt. Imidlertid er det mulig å finne en villa for en langtidsleie. Ettersom leiekontrakt alltid er uforutsigbar, og situasjonen endrer seg raskt, er det alltid den beste løsningen å kontakte et byrå for å se hva som for tiden er på markedet og tilgjengelig.

6. Er det nå et godt tidspunkt å investere i det kroatiske eiendomsmarkedet?

Eiendomsmarkedet i Kroatia er veldig levende de siste årene, og stiger fremdeles, så det er definitivt god periode å investere og få en tilfredsstillende avkastning på investeringen.

7. Hva er OIB, og hvorfor trenger jeg det?

På engelsk er det 'PIN' som står for 'personnummer' og det er nødvendig for enhver kontrakt. Det er unikt for hver person, kroatisk eller utlending, og brukes som unik identifikator i forskjellige offisielle poster.

8. Kan jeg betale i utenlandsk valuta når jeg kjøper eiendommer i Kroatia?

Alle utbetalinger av eiendommer må være i nasjonal valuta, som er HRK. Imidlertid vil enhver betaling i utenlandsk valuta bli konvertert til kuna.