Kroatien, Ciovo - Huset / villa att hyra, lyx, Ciovo
Dalmatian islands

Ref. : 4623/30, Hus / Villa Hyra

Säljande pris:4.600 €

Obs: Använd denna knapp för att lägga till denna fastigheter till din lista.
Du kan komma åt den senare att välja länken "min lista".

Läge: Ciovo
Fördelar:
  • Först raden till havet
  • Havsutsikt
  • Nyproduktion
  • Moderna
  • Simbassäng
Beskrivning:

Antal rum: 4
Antal våningar: 1
Antal badrum: 2
Avstånd från havet: 30 m

 

Huset / villa att hyra, lyxiga ny byggnad, byggd 2016, omgiven av stenmurar och omgiven av olivträd, fikon, citroner och apelsiner, som ligger på ön Ciovo.

Hus / villa rymmer åtta personer och har fyra eleganta rum, två toaletter, kök och vardagsrum. Framför villan finns två terrasser 90m2, varav en är täckt och har ett bord och stolar för en paus eller en eventuell lunch / middag. På en annan terrassen under olivträdet är möbler med små tabeller. Framför den stora terrassen finns en utomhuspool med solstolar. På vänster sida av villan är en täckt sten grill med en stor bar.

Villan ligger i ett område där det inte finns någon anslutning till el, är utbudet görs av solpaneler och vattnet används från tanken (vattentanken), medan det för matlagning det finns gas tillhandahålls. Från villan till havet gå ner de stenlagda sten banor runt som växer medelhavsväxter (lavendel, rosmarin), direkt på stranden är en sten brygga där de kan docka med en liten båt.

För mer information om villan och villkoren i hyresavtalet skicka oss din förfrågan.

Lägesbeskrivning
Ciovo
Ciovo (pronounced [tʃîɔv̞ɔ]; Italian: Bua) is a small island located off the Adriatic coast in Croatia with an area of 28.8 square kilometres (11.1 sq mi) (length 15.3 km (9.5 mi), width up to 3.5 km (2.2 mi)),[1] population of 6,071 inhabitants (2001) and its highest peak is 218 m (Rudine).

Klicka för mer

Den här egenskapen intresserar dig?
Lämna ditt meddelande

* Krävda Fält


Genom att klicka på Skicka godkänner du Allmänna Villkor.Liknande fastigheter