Hrvatska, Rogoznica - Kuća / vila, moderna vila prvi red do mora
Dalmatinska obala

Ref. : 2022/03, Kuća / Vila Prodaja

Prodajna cijena:1.190.000 €

Napomena: koristite ga kako biste dodali ovaj Nekretnina na svoj popis.
Možete mu pristupiti odabiru kasnije "Moja lista" link.

Lokacija: Rogoznica
Prednosti:
  • Prvi red do mora
  • Bazen
  • Pogled na more
  • Parking
  • Garaža
  • Luksuzna
  • Moderno
  • Novogradnja
Opis:

Stambeni prostor: 237
Zemljište: 411
Broj soba: 3
Broj katova: 3
Broj kupaonica: 3
Udaljenost od mora: 5 m

 

Ova predivna vila se nalazi na idealnoj lokaciji, prvi red do mora u uvali.
Sagrađena je na zemljištu od 411 m2, prostire se na 3 etaže s ukupno 237 m2 stambene površine. Na prizemlju se nalazi otvoreni dnevni boravak s kaminom i direktnim pristupom na natkrivenu terasu s koje se pruža prekrasan pogled na vrt i uvalu. Na ovoj etaži nalazi se još i kuhinja te kupaonica s izlazom na balkon. Stubište vodi do prvog kata gdje se nalaze dvije spavaće sobe, i kupaonica. Na drugom katu nalazi se spavaća soba, otvoreni dnevni boravak i kupaonicu s tušem i WC-om.
Bazen sa svojim neobičnim oblikom i iznimnim sustavom rasvjete ovu nekretninu svakako čini iznimno atraktivnom i jedinstvenom.
Bogata dodatna oprema vile uključuje podno grijanje, upravljanje rasvjetom, LED rasvjetu, alarmni sustav, wi-fi , unutarnje i vanjske kamere kontrolirana putem interneta.
Vila je potpuno završena, te je spremna za useljenje. Udaljenost do Rogoznice iznosi 10 km, a do Zračne luke Split 35 km.

Opis lokacije
Rogoznica
Rogoznica is a popular tourist village on the Dalmatian coast in Croatia that lies in the southernmost part of the Šibenik-Knin County, in a deep bay sheltered from wind, about 30 km from Šibenik. In the 2001 census, the population of the village was 2,391, with 96% declaring themselves Croats. It is occasionally called Šibenska Rogoznica to distinguish it from Lokva Rogoznica, another tourist resort in Dalmatia.

Klikni za više

Ova nekretnina Vas zanima?
Pošaljite upit

* Obavezna polja


Klikom na Pošalji prihvaćate naše uvjete poslovanja.