Hrvatska, Rogoznica - Kuća/Vila, Rogoznica, prekrasan pogled na more, na prodaju i za najam
Dalmatinska obala

Ref. : 4229/30, Kuća / Vila Prodano

Prodajna cijena:1.450.000 €

Napomena: koristite ga kako biste dodali ovaj Nekretnina na svoj popis.
Možete mu pristupiti odabiru kasnije "Moja lista" link.

Lokacija: Rogoznica
PRODANO!
Prednosti:
  • Prvi red do mora
  • Bazen
  • Pogled na more
  • Parking
  • Garaža
  • Luksuzna
  • Moderno
  • Kamena kuća
Opis:

Stambeni prostor: 492
Zemljište: 596
Broj soba: 7
Broj kupaonica: 7
Udaljenost od mora: 10 m

 

Ova potpuno nova, južno orijentirana Vila se nalazi na obali mora na mirnoj ulici, uživajući fantastični panoramski pogled na otoke i kopno na jugu i na stari grad te na prestižnu Frapa marinu na jugozapadu. Samo 30 minuta vožnje od Trogira / zračne luke Split. Grad ima mnogo restorana i više njih su otvoreni tijekom cijele godine, zajedno s lokalnim trgovinama i tržnicama. Nekretnina je manje od 5 minuta hoda od lokalnih trgovina i restorana.

Vila je izgrađena u skladu s najvišim standardima uz korištenje vrhunskog bračkog kamena u cijelom prostoru i najkvalitetniju opremu i uređaje. Prostor se sastoji od 6 velikih spavaćih soba, s drvenim parketom i sve sa en - suite kupaonicama, od kojih je jedna u podrumu i može se koristiti za osoblje, jedna u prizemlju, tri na prvom katu i jedna na gornjem katu. Tri sobe imaju zasebne prostoriju kao garderobu. Sva tri kata iznad podruma su povezani putem internog stubišta na sjevernoj / zadnjoj strani zgrade, a svaki kat ima svoju ulazna vrata. Potkrovlje može biti samostalan stan s vlastitom kuhinjom što dopušta najam gornjeg kata ili prizemlja i prvog kata. Vila ima prekrasan bazen, ili možete plivati ​​u moru, 5 metara od objekta.

Pregled Smještaj : - Površina uključujući podrum : 519/414 m2 bruto / neto - Površina osim podruma 372/302 m2 bruto / neto - Dodatnih 78m2 verande u prizemlju, prvom i drugom katu - Zemljište: Ukupna površina parcele 596m2 ( tlocrt 161m2 , okućnica 435m2 ) - 4 terase, Roštilj, Bazen, prednji i stražnji parking - Parking za 2 automobila na prednjem parkiralištu, gliser i automobil na stražnjem parkiralištu ili obratno Na prodaju

Opis lokacije
Rogoznica
Rogoznica is a popular tourist village on the Dalmatian coast in Croatia that lies in the southernmost part of the Šibenik-Knin County, in a deep bay sheltered from wind, about 30 km from Šibenik. In the 2001 census, the population of the village was 2,391, with 96% declaring themselves Croats. It is occasionally called Šibenska Rogoznica to distinguish it from Lokva Rogoznica, another tourist resort in Dalmatia.

Klikni za više

Ova nekretnina Vas zanima?
Pošaljite upit

* Obavezna polja


Klikom na Pošalji prihvaćate naše uvjete poslovanja.
FAQ

Ovo su odgovori na Vaša najčešće postavljana pitanja, za sva ostala pitanja ili nejasnoće slobodno nas kontaktirajte ili dođite u naš ured.

1. Mogu li stranci kupiti nekretninu u Hrvatskoj?

Postoji razlika između građana EU i građana koji nisu državljani EU. Građani EU, fizičke i pravne osobe, mogu kupiti nekretnine u Hrvatskoj pod istim uvjetima kao i hrvatski državljani. Državljani drugih zemalja, fizičke i pravne osobe, mogu kupiti nekretnine po načelu uzajamnosti i za to trebaju zatražiti odobrenje od Ministarstva pravde Republike Hrvatske.

2. Koje poreze moram platiti prilikom kupovine nekretnina u Hrvatskoj?

Porez na imovinu u Hrvatskoj iznosi 3% od procjene imovine poreznog ureda. Kupac ga plaća i to samo jednom.

3. Koje je najbolje doba godine za odlazak u Hrvatsku?

Hrvatska ima blagu klimu, pa je vrlo lijepo posjetiti bilo kada. Ipak, najbolje razdoblje za kupnju je između listopada i prosinca, te od travnja do lipnja. Kao turistička zemlja, tijekom ljeta mnogi su objekti iznajmljeni, pa je teže organizirati posjete nekretninama.

4. Koje je najbolje mjesto u Hrvatskoj za kupnju vile?

Prvi red do mora uvijek je dobitna situacija. Što se tiče lokacije: uz obalu od Dubrovnika do Zadra, a od srednjodalmatinskih otoka najpovoljniji su Brač, Hvar, Šolta, Vis, Korčula i poluotok Pelješac.

5. Kako mogu naći kuću za iznajmljivanje u Splitu u Hrvatskoj?

Split je više apartmansko mjesto, pa je lakše iznajmiti stan na duži rok. Međutim, moguće je naći vilu na dugoročni najam. Kako je zakup uvijek nepredvidiv, a situacija se brzo mijenja, uvijek je najbolje rješenje kontaktirati agenciju kako bi vidjeli što je trenutno na tržištu i dostupno.

6. Je li sada dobro vrijeme za ulaganje na hrvatskom tržištu nekretnina?

Tržište nekretnina u Hrvatskoj je posljednjih godina vrlo živo i još uvijek raste, pa je svakako dobro razdoblje za ulaganje i postizanje zadovoljavajućeg povrata investicije.

7. Što je OIB i zašto mi je potreban?

Na engleskom je 'PIN' što znači 'osobni identifikacijski broj' i potreban je za bilo koji ugovor. Jedinstven je za svaku osobu, hrvatskog ili stranca, a koristi se kao jedinstveni identifikator u raznim službenim evidencijama.

8. Mogu li platiti u stranoj valuti prilikom kupovine nekretnina u Hrvatskoj?

Sva plaćanja nekretnina moraju biti u nacionalnoj valuti, u kunama. Međutim, svako plaćanje u stranoj valuti preračunat će se u kune.