Hrvatska, Ciovo - Kuća/Vila na otoku Čiovu, luksuzna rezidencija, prvi red uz more s bazenom, na prodaju
Dalmatinski otoci

Ref. : 2014/30, Kuća / Vila Prodano

Prodajna cijena:600.000 €

Napomena: koristite ga kako biste dodali ovaj Nekretnina na svoj popis.
Možete mu pristupiti odabiru kasnije "Moja lista" link.

Lokacija: Ciovo
PRODANO!
Prednosti:
  • Prvi red do mora
  • Bazen
  • Pogled na more
  • Parking
  • Luksuzna
  • Moderno
Opis:

Stambeni prostor: 200
Zemljište: 352
Broj soba: 3
Broj kupaonica: 3
Udaljenost od mora: 5 m

 

Kuća/Vila , luksuzna ljetna rezidencija za odmor smještena u slikovitom mjestu na Trogirskoj rivijeri, na otoku Čiovo, 3km udaljenosti od centra UNESCO-vog štićenika grada Trogira, te svega 5m udaljenosti od mora i predivne pješčane plaže.

Vila je šarmantno upečatljivo izdanje novijeg datuma. Vila je uspješan primjer suptilne i elegantne arhitekture u potpunoj ravnoteži s prirodnim habitatom kojemu pripada. Vila je smještena uz samu morsku obalu i prekrasnu pješčanu plažu koju nenapadno krasi svojim elegantnim eksterijerom kojim dominiraju blage boje, drvene grede, dizajnirani kameni zidovi i pokoji detalj tipičan za tradicionalnu dalmatinsku arhitekturu. Dijeli se na dvije etaže, odnosno na prizemlje i prvi kat.

Sastoji se od 3 sobe, 1 dnevni boravak za odmaranje, broj ležaja 6+4, 2 kupaonice, 1 toalet, te je prikladna za luksuzan smještaj 6 - 10 osoba. U prizemlju nalaze se klimatizirana glavna bračna soba s velikim bračnim krevetom i privatnom modernom kupaonicom opremljenom tuš kabinom. Tu se još smjestila i dodatna klimatizirana velika soba s bračnim krevetom opremljena SAT LCD TV-om, te također klimatizirana dječja soba opremljena sa dva single kreveta na kat i sofom koja može biti ispružena u udoban ležaj za 2 djece.

Iz svih spavaćih prostora prizemnog dijela izlazi se na prekrasan prednji dvor ispunjen mediteranskim biljem, te opremljen bazenom, jacuzzijem, vanjskim tušem, vanjskim roštiljem i sjedećim i obitavajućim garniturama.

U prizemlju posebno mjesto našla je i velika izvanredna kupaonica opremljena masažnom kadom i saunom za 6 osoba, a koja je uređena do posljednjeg detalja kako bi vam pružila neprocjenjive opuštajuće trenutke.

Na prvom katu vile nalazi se prostrana klimatizirana dnevna soba opremljena LCD SAT TV-om, velikim udobnim garniturama čiji ambijent nadopunjavanju drvene grede i kameni zidovi, a njen izlaz vas vodi na jedinstvenu terasu opremljenu vrhunskom sjedećom i obitavajućim garniturom. S terase se pruža nezaboravan pogled na more, otoke u daljini i prekrasne zalaske sunca. Na ovom katu kuće se još nalazi jedinstvena unikatna kuhinja, posebno dizajnirana i osmišljena kako bi se savršeno uklopila u interijer vile, te jedan dodatni toalet.

Udaljenost od mora je 5m, udaljenost od centra grada Trogira je 3km. Na prodaju.

Opis lokacije
Ciovo
Ciovo (pronounced [tʃîɔv̞ɔ]; Italian: Bua) is a small island located off the Adriatic coast in Croatia with an area of 28.8 square kilometres (11.1 sq mi) (length 15.3 km (9.5 mi), width up to 3.5 km (2.2 mi)),[1] population of 6,071 inhabitants (2001) and its highest peak is 218 m (Rudine).

Klikni za više

Ova nekretnina Vas zanima?
Pošaljite upit

* Obavezna polja


Klikom na Pošalji prihvaćate naše uvjete poslovanja.
FAQ

Ovo su odgovori na Vaša najčešće postavljana pitanja, za sva ostala pitanja ili nejasnoće slobodno nas kontaktirajte ili dođite u naš ured.

1. Mogu li stranci kupiti nekretninu u Hrvatskoj?

Postoji razlika između građana EU i građana koji nisu državljani EU. Građani EU, fizičke i pravne osobe, mogu kupiti nekretnine u Hrvatskoj pod istim uvjetima kao i hrvatski državljani. Državljani drugih zemalja, fizičke i pravne osobe, mogu kupiti nekretnine po načelu uzajamnosti i za to trebaju zatražiti odobrenje od Ministarstva pravde Republike Hrvatske.

2. Koje poreze moram platiti prilikom kupovine nekretnina u Hrvatskoj?

Porez na imovinu u Hrvatskoj iznosi 3% od procjene imovine poreznog ureda. Kupac ga plaća i to samo jednom.

3. Koje je najbolje doba godine za odlazak u Hrvatsku?

Hrvatska ima blagu klimu, pa je vrlo lijepo posjetiti bilo kada. Ipak, najbolje razdoblje za kupnju je između listopada i prosinca, te od travnja do lipnja. Kao turistička zemlja, tijekom ljeta mnogi su objekti iznajmljeni, pa je teže organizirati posjete nekretninama.

4. Koje je najbolje mjesto u Hrvatskoj za kupnju vile?

Prvi red do mora uvijek je dobitna situacija. Što se tiče lokacije: uz obalu od Dubrovnika do Zadra, a od srednjodalmatinskih otoka najpovoljniji su Brač, Hvar, Šolta, Vis, Korčula i poluotok Pelješac.

5. Kako mogu naći kuću za iznajmljivanje u Splitu u Hrvatskoj?

Split je više apartmansko mjesto, pa je lakše iznajmiti stan na duži rok. Međutim, moguće je naći vilu na dugoročni najam. Kako je zakup uvijek nepredvidiv, a situacija se brzo mijenja, uvijek je najbolje rješenje kontaktirati agenciju kako bi vidjeli što je trenutno na tržištu i dostupno.

6. Je li sada dobro vrijeme za ulaganje na hrvatskom tržištu nekretnina?

Tržište nekretnina u Hrvatskoj je posljednjih godina vrlo živo i još uvijek raste, pa je svakako dobro razdoblje za ulaganje i postizanje zadovoljavajućeg povrata investicije.

7. Što je OIB i zašto mi je potreban?

Na engleskom je 'PIN' što znači 'osobni identifikacijski broj' i potreban je za bilo koji ugovor. Jedinstven je za svaku osobu, hrvatskog ili stranca, a koristi se kao jedinstveni identifikator u raznim službenim evidencijama.

8. Mogu li platiti u stranoj valuti prilikom kupovine nekretnina u Hrvatskoj?

Sva plaćanja nekretnina moraju biti u nacionalnoj valuti, u kunama. Međutim, svako plaćanje u stranoj valuti preračunat će se u kune.