Kroatia, Ciovo - Hus / Villa på Ciovo, luksus residens, strandpromenaden med svømmebasseng, for salg
Dalmatian øyer

Ref. : 2014/30, Hus / Villa Solgt

Salgspris:600.000 €

Merk: Bruk denne knappen for å legge til denne eiendoms til din liste.
Du kan få tilgang til det senere velge Min liste link.

Lokasjon: Ciovo
SOLGT!
Fordeler:
  • Første rad til sjøen
  • Havutsikt
  • Svømmebasseng
  • Parkering
  • Luksus
  • Moderne
Beskrivelse:

Boareal: 200
Land plass: 352
Antall rom: 3
Antall baderom: 3
Avstand fra havet: 5 m

 

Hus / Villa, luksus sommerresidensen ligger i den pittoreske landsbyen på Trogir riviera, på øya Ciovo, 3 km fra sentrum av UNESCO innbyggerne i byen Trogir og kun 5 meter fra sjøen og vakre sand beaches.directorydirectoryThe villaen er sjarmerende imponerende, siste utgave. Villa er et vellykket eksempel på den subtile og elegante arkitektur i fullstendig harmoni med den naturlige habitat som den tilhører. Villaen ligger nær kysten og vakre sandstrender som bare prydet med sin elegante ytre dominert av myke farger, trebjelker, steinvegger og designet en og annen detalj er typisk for tradisjonell dalmatisk arkitektur. Den er delt inn i to etasjer, første etasje og første floor.directorydirectoryIt består av 3 soverom, en stue for å slappe av, antall senger 6 + 4, 2 bad, 1 toalett og er egnet bolig for 6-10 personer. Første etasje har aircondition viktigste dobbelt soverom med king-size-seng og eget bad utstyrt med en moderne dusj. Det er mer avgjort og ekstra store luftkondisjonerte rom med en dobbeltseng utstyrt med satellitt-LCD-TV, og også aircondition barnerom utstyrt med to enkle køyesenger og en sofa som kan strekkes til en komfortabel seng for 2 barn.

På i første etasje er det et stort bad utstyrt med ekstraordinære boblebad og badstue for 6 personer, som er dekorert til minste detalj for å gi deg de uvurderlige øyeblikk av velvære.

I første etasje er det en romslig aircondition stue utstyrt med LCD satellitt-TV, store komfortable stoler som stemningen er sammen trebjelker og steinvegger, og produksjonen tar deg med på en unik terrasse med gode sitteplasser og spisestoler. Terrassen har en fantastisk utsikt over havet, øyene i det fjerne og vakre solnedganger. I denne etasjen er også en unik kjøkken, spesielt designet og konstruert for perfekt å matche interiøret i villaen, og et ekstra toalett.

Avstand fra havet er 5m, avstand fra byen Trogir er 3 km. Til salgs.

Beliggenhet beskrivelse
Ciovo
Ciovo (pronounced [tʃîɔv̞ɔ]; Italian: Bua) is a small island located off the Adriatic coast in Croatia with an area of 28.8 square kilometres (11.1 sq mi) (length 15.3 km (9.5 mi), width up to 3.5 km (2.2 mi)),[1] population of 6,071 inhabitants (2001) and its highest peak is 218 m (Rudine).

Klikk for mer

Denne egenskapen interesserer deg?
Legg igjen din melding

* Obligatoriske felt


Ved å klikke Send godtar du vilkårene og betingelsene.
FAQ

Dette er svarene på de ofte stilte spørsmålene dine, ta gjerne kontakt med oss ​​eller komme til vårt kontor for andre spørsmål eller bekymringer.

1. Kan utlendinger kjøpe eiendommer i Kroatia?

Det er en forskjell mellom EU-borgere og ikke-EU-borgere. EU-borgere, fysiske og juridiske personer, kan kjøpe eiendommer i Kroatia på samme vilkår som kroatiske statsborgere. Ikke-EU-borgere, fysiske og juridiske personer, kan kjøpe eiendommer etter gjensidighetsprinsipp, og de må søke godkjenning fra Justisdepartementet i Kroatia.

2. Hvilke skatter må jeg betale når jeg kjøper eiendommer i Kroatia?

Eiendomsskatt i Kroatia er 3% av estimatet for skattekontorets eiendom. Det betales av kjøperen og bare en gang.

3. Hva er den beste tiden på året å reise til Kroatia?

Kroatia har et mildt klima, så det er veldig hyggelig å besøke når som helst. Imidlertid er den beste perioden å kjøpe mellom oktober og desember, og enn april til juni. Som turistland blir mange eiendommer leid ut om sommeren, noe som er vanskeligere å ordne besøk av eiendommer.

4. Hva er det beste stedet i Kroatia å kjøpe en villa?

Første rad mot havet er alltid en vinn-vinn-situasjon. Når det gjelder beliggenheten: langs kysten fra Dubrovnik til Zadar, og fra Midt-dalmatiske øyer er de mest sympatiske Brač, Hvar, Šolta, Vis, Korčula og halvøya Pelješac.

5. Hvordan finner jeg et hus til leie i Split Kroatia?

Split er mer et leilighetssted, og dermed lettere å leie leilighet på lang sikt. Imidlertid er det mulig å finne en villa for en langtidsleie. Ettersom leiekontrakt alltid er uforutsigbar, og situasjonen endrer seg raskt, er det alltid den beste løsningen å kontakte et byrå for å se hva som for tiden er på markedet og tilgjengelig.

6. Er det nå et godt tidspunkt å investere i det kroatiske eiendomsmarkedet?

Eiendomsmarkedet i Kroatia er veldig levende de siste årene, og stiger fremdeles, så det er definitivt god periode å investere og få en tilfredsstillende avkastning på investeringen.

7. Hva er OIB, og hvorfor trenger jeg det?

På engelsk er det 'PIN' som står for 'personnummer' og det er nødvendig for enhver kontrakt. Det er unikt for hver person, kroatisk eller utlending, og brukes som unik identifikator i forskjellige offisielle poster.

8. Kan jeg betale i utenlandsk valuta når jeg kjøper eiendommer i Kroatia?

Alle utbetalinger av eiendommer må være i nasjonal valuta, som er HRK. Imidlertid vil enhver betaling i utenlandsk valuta bli konvertert til kuna.