Kroatia, Vis - Hus / Villa på øya Vis ved sjøen med fantastisk utsikt, til salgs
Dalmatian øyer

Ref. : 3278/30, Hus / Villa Salg

Salgspris:490.000 €

Merk: Bruk denne knappen for å legge til denne eiendoms til din liste.
Du kan få tilgang til det senere velge Min liste link.

Lokasjon: Vis
Fordeler:
  • Første rad til sjøen
  • Havutsikt
  • Gammelt steinhus
Beskrivelse:

Boareal: 300
Land plass: 507

 

Huset ligger i den vakre bukten, i den første raden til sjøen og stranden. Den er restaurert tilbake til den opprinnelige gamle fiskere steinhus. Den ble bygget for 100 år siden, og har en eksepsjonell verdi for sin beliggenhet samt for måten det ble rekonstruert. Huset ligger i et av de vakreste stedene på øya Vis. Det er plassert i kaskader, og har en åpen havutsikt fra alle rom. Det er en bil acess og en parkeringsplass. Overflaten på huset er 300 kvm, og huset Plottet er av overflaten på 507 kvm.

Det er tre leiligheter i huset og en atskilt rom med egen middelhavshage og kjøkken. Alle leilighetene er fullt utstyrt og i funksjon. Alle overnatting kapasiteter har separate innganger og egne terrasser med utsikt over havet og stranden. I nærheten av huset er det en liten øygruppe med noen øyer som har sandstrender. Det er en vei som fører til huset. Vannet kommer fra vannforsyningssystemet av øya Vis (Vis har sine egne vannkilder med topp kvalitet drikkevann). Huset har også en brygge og en køye rett infront av huset. Under huset er det en naturlig steinstrand med en konkret platå for soling og trappen som fører ned i havet. Hagen er dyrket med Middelhavet planter, det er anlegg for å bruke tid (en grill, en dusj, utendørs stue med en eksepsjonell havutsikt). For salg.

Beliggenhet beskrivelse
Vis
Vis (pronounced [ʋîːs]; Ancient Greek: Ἴσσα; Latin: Issa, Italian: Lissa) is a small Croatian island in the Adriatic Sea. The farthest inhabited island off the Croatian mainland, Vis had a population of 3,460 in 2011 and has an area of 90.26 square kilometres (34.85 square miles). The highest point of the island is Hum which is 587 metres (1,926 feet) above sea level.

Klikk for mer

Denne egenskapen interesserer deg?
Legg igjen din melding

* Obligatoriske felt


Ved å klikke Send godtar du vilkårene og betingelsene.Liknende eiendommer


FAQ

Dette er svarene på de ofte stilte spørsmålene dine, ta gjerne kontakt med oss ​​eller komme til vårt kontor for andre spørsmål eller bekymringer.

1. Kan utlendinger kjøpe eiendommer i Kroatia?

Det er en forskjell mellom EU-borgere og ikke-EU-borgere. EU-borgere, fysiske og juridiske personer, kan kjøpe eiendommer i Kroatia på samme vilkår som kroatiske statsborgere. Ikke-EU-borgere, fysiske og juridiske personer, kan kjøpe eiendommer etter gjensidighetsprinsipp, og de må søke godkjenning fra Justisdepartementet i Kroatia.

2. Hvilke skatter må jeg betale når jeg kjøper eiendommer i Kroatia?

Eiendomsskatt i Kroatia er 3% av estimatet for skattekontorets eiendom. Det betales av kjøperen og bare en gang.

3. Hva er den beste tiden på året å reise til Kroatia?

Kroatia har et mildt klima, så det er veldig hyggelig å besøke når som helst. Imidlertid er den beste perioden å kjøpe mellom oktober og desember, og enn april til juni. Som turistland blir mange eiendommer leid ut om sommeren, noe som er vanskeligere å ordne besøk av eiendommer.

4. Hva er det beste stedet i Kroatia å kjøpe en villa?

Første rad mot havet er alltid en vinn-vinn-situasjon. Når det gjelder beliggenheten: langs kysten fra Dubrovnik til Zadar, og fra Midt-dalmatiske øyer er de mest sympatiske Brač, Hvar, Šolta, Vis, Korčula og halvøya Pelješac.

5. Hvordan finner jeg et hus til leie i Split Kroatia?

Split er mer et leilighetssted, og dermed lettere å leie leilighet på lang sikt. Imidlertid er det mulig å finne en villa for en langtidsleie. Ettersom leiekontrakt alltid er uforutsigbar, og situasjonen endrer seg raskt, er det alltid den beste løsningen å kontakte et byrå for å se hva som for tiden er på markedet og tilgjengelig.

6. Er det nå et godt tidspunkt å investere i det kroatiske eiendomsmarkedet?

Eiendomsmarkedet i Kroatia er veldig levende de siste årene, og stiger fremdeles, så det er definitivt god periode å investere og få en tilfredsstillende avkastning på investeringen.

7. Hva er OIB, og hvorfor trenger jeg det?

På engelsk er det 'PIN' som står for 'personnummer' og det er nødvendig for enhver kontrakt. Det er unikt for hver person, kroatisk eller utlending, og brukes som unik identifikator i forskjellige offisielle poster.

8. Kan jeg betale i utenlandsk valuta når jeg kjøper eiendommer i Kroatia?

Alle utbetalinger av eiendommer må være i nasjonal valuta, som er HRK. Imidlertid vil enhver betaling i utenlandsk valuta bli konvertert til kuna.