Kroatien, Vis - Hus / Villa på ön Vis vid havet med fantastisk utsikt, till salu
Dalmatian islands

Ref. : 3278/30, Hus / Villa Försäljning

Säljande pris:490.000 €

Obs: Använd denna knapp för att lägga till denna fastigheter till din lista.
Du kan komma åt den senare att välja länken "min lista".

Läge: Vis
Fördelar:
  • Först raden till havet
  • Havsutsikt
  • Gamla stenhus vid
Beskrivning:

Boyta: 300
Landyta: 507

 

Huset ligger i den vackra viken i första raden mot havet och stranden. Den återställs tillbaka till den ursprungliga gamla fiskare stenhus. Den byggdes för 100 år sedan och har ett enastående värde för sin plats liksom för hur det rekonstruerades. Huset ligger i en av de vackraste platserna på ön Vis. Den är placerad i kaskader, och har en öppen havsutsikt från alla rum. Det finns en bil åtkomst och en parkeringsplats. Ytan på huset är 300 kvm och huset tomt är av ytan på 507 kvm.

Det finns tre lägenheter i huset och ett separat rum med egen Medelhavsträdgård och kök. Alla lägenheter är fullt utrustade och i funktion. Alla kapaciteten boende har separata ingångar och egna terrasser med utsikt över havet och stranden. Nära huset finns en liten skärgård med några öar som har sandstränder. Det finns en väg som leder till huset. Vattnet kommer från vattenförsörjningssystemet på ön Vis (Vis har sina egna vatten fjädrar med högsta kvalitet dricksvatten). Huset har också en brygga och en kaj rätt framför huset. Nedanför huset finns en naturlig stenstrand med en konkret platå för solbad och trappan som leder ut i havet. Trädgården odlas med växter i Medelhavsområdet, det finns anläggningar för att tillbringa tid (en grill, en dusch, utomhus vardagsrum med en enastående havsutsikt). Till salu.

Lägesbeskrivning
Vis
Vis (pronounced [ʋîːs]; Ancient Greek: Ἴσσα; Latin: Issa, Italian: Lissa) is a small Croatian island in the Adriatic Sea. The farthest inhabited island off the Croatian mainland, Vis had a population of 3,460 in 2011 and has an area of 90.26 square kilometres (34.85 square miles). The highest point of the island is Hum which is 587 metres (1,926 feet) above sea level.

Klicka för mer

Den här egenskapen intresserar dig?
Lämna ditt meddelande

* Krävda Fält


Genom att klicka på Skicka godkänner du Allmänna Villkor.Liknande fastigheter